Technogym kondigt voor de derde keer werelwijde challenge aan: Let's Move for a Better World

February 2016, Maussen Communications & Public Relations
Van 1 tot 19 maart 2016 zullen leden van sportscholen over de hele wereld elkaar uitdagen en hun krachten bundelen door de door hen verrichtte bewegingen op de apparatuur van Technogym om te zetten in de zogenaamde MOVE'S en vragen op deze manier aandacht voor een gezondere levensstijl.

De MOVE's van de deelnemers - Technolgym's eenheid om beweging te meten - zullen worden bijgehouden in de mywellnesscloud van Technogym. Het eerste cloud based open platform van de industrie. De drie meest actieve sportscholen in ieder deelnemend land - degene die de meeste MOVE's weten te verzamelen - winnen de mogelijkheid om kinderen in hun nabije omgeving actiever te laten worden door de Technogum apparatuur te doneren aan een school naar keuze. Er zullen tevens prijzen uitgeloofd worden aan de deelnemer die het meeste heeft bijgedragen aan deze challenge.

De Let's Move for a Better World Challenge is een mooie kans voor sportscholen om nieuwe leden te werven, zeker ook met hulp van bestaande leden die tijdens het trainen en het online delen van hun ervaringen een viral effect zullen veroorzaken. Let's Move for a Better World is ook een unieke en krachtige manier om loyaliteit en motivatie bij hun leden op te bouwen. Door de aandacht op de lokale omgeving van de sportschool te vestigen, creëert het een positieve saamhorigheidsgevoel dat mensen verenigt om samen een gemeenschappelijk doel te bereiken.

Tijdens de Let's Move for a Better World editie van 2015 zagen deelnemende sportscholen indrukwekkende verbeteringen, het aantal bezoeken aan de sportschool steeg met 34%, het aantal nieuwe leden met 17% en meer dan drie kwart van de deelnemers zagen een toename in de betrokkenheid en motivatie van bestaande leden.

De Let's Move for a Better World campagne belichaamt Technogym's missie om welzijn wereldwijd te verbeteren. Technogym onderkent dat educatie van de jongere generatie cruciaal is om dat te bereiken en zo een duurzamere maatschappij gebaseerd op persoonlijke gezondheid te bouwen.

Technogym heeft in navolging van de 2015 editie grote ambities met Let's Move for a Better World 2016. In 2015 werden de resultaten uit 2014 verdriedubbeld: 80.000 deelnemers verdeeld over 17 landen genereerden meer dan 315 miljoen MOVE's, verbrandden totaal 140 miljoen calorieën en maar liefst 20.400 kilo.

Meer informatie en beeldmateriaal vindt u in onze online press room.
AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo