Trainen als een atleet met SKILLMILL van Technogym

Februari 2016, Maussen Communications & Public Relations
Wanneer heeft u voor het laatst ècht intensief getraind? SKILLMILL van Technogym biedt u een serieuze uitdaging om te trainen als een atleet. SKILLMILL zet de toon voor een totaal nieuwe sportproductcategorie: het is het enige niet-gemotoriseerde product dat training van vermogen, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid combineert.

SKILLMILL is de ideale trainingsoplossing voor actieve sporters, professionals en atleten, die elke dag toegewijd trainen om sportprestaties verbeteren. SKILLMILL stelt haar gebruikers in staat om via een geavanceerd display te schakelen van hardlopen zonder weerstand naar hardlopen op hoge snelheid met volledige weerstand.

Als officiële leverancier van vijf Olympische Spelen en als partner van ‘s werelds beste teams en atleten, heeft Technogym uit eerste hand ervaring opgedaan in de trainingsmethodes en behoeften van duizenden sportkampioenen in meer dan honderd disciplines. Deze ervaring vormt de basis voor de Athletic Performance Training, een nieuwe methode die intensieve workouts creëert om sportprestaties te verbeteren.

Deze nieuwe, zeer effectieve trainingsdiscipline komt tot uiting in SKILLMILL, die prestaties van sportievelingen tot geoefende atleten verbetert door:

  • Groter werkvermogen – Om effectief te profiteren van de aspecten van vermogen, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid, ontleent de SKILLMILL zich bij uitstek voor High Intensity Interval Training (HIIT) van de Athletic Performance Training methode.
  • Verbeterde vaardigheden – SKILLMILL verbetert het vermogen van het lichaam om complexe neuromusculaire bewegingen van de Athletic Performance Training methode uit te voeren; van basale, geleidelijke progressie tot geavanceerde fundamentele bewegingen.
  • Optimale veiligheid – Het voorkomen van letsel en het vermijden van gezondheidsrisico’s, die ontstaan door een slechte houding en verkeerde bewegingen, zijn essentieel voor de Athletic Performance Training methode. Op het console gevestigde beeldscherm van SKILLMILL worden deze vitale gezondheidsparameters getoond.

SKILLMILL biedt een totaaloplossing voor het trainen van alle energiesystemen van het lichaam, van sprinten tot krachttraining, en is volledig geïntegreerd met Mywellness, het digitale trainingsplatform van Technogym. De oplossing biedt verschillende trainingsprogramma’s om de gebruiker te begeleiden en de resultaten te monitoren. Tijdens de training kunnen trainingsparameters live gevolgd worden op het aanwezige console. De trainingsprogramma’s worden geactiveerd door de SKILLMILL QR-code te scannen of de Mywellness app te downloaden. Ook ontleent SKILLMILL zich bij uitstek voor sporttraining in groepsverband.

Meer informatie en beeldmateriaal vindt u in onze online press room.

AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo