Technogym presenteert de toekomst van wellness

Juni 2013, Maussen Communications & Public Relations | PR Bureau Amsterdam
De Italiaanse ‘wellness company’ Technogym luidt met de lancering van productlijn ARTIS een nieuw tijdperk in binnen de fitness en wellness wereld. ARTIS bestaat uit dertig hightech cardio-, kracht- en functionele producten die zich onderscheiden door design, feeling, connectiviteit en duurzaamheid.
 
ARTIS is ontwikkeld in samenwerking met technologische experts van de Britse Loughborough University. Via een touchscreen met internetverbinding loggen gebruikers in op hun persoonlijke profiel. Trainingen, uitdagingen en entertainment motiveren hen om prestaties te delen via sociale netwerken. Een webcam maakt het mogelijk om te video chatten met een personal trainer of met vrienden. De ARTIS apparaten bieden toegang tot een persoonlijke digitale wellness omgeving, waar gebruikers hun actieve levensstijl managen en delen met vrienden.
 
Wellness on the go
Met het digitale ecosysteem van Technogym genaamd WELLNESS ON THE GO hebben gebruikers altijd en overal toegang tot hun persoonlijke wellness omgeving via smartphone, tablet en desktop. Thuis, onderweg en in de gym. Het online platform biedt clubs mogelijkheden om voortdurend in contact te staan met hun leden en hen blijvend te motiveren.
 
Joggen in New York
Op het open Android platform van ARTIS kan een onbeperkt aantal apps worden gedownload. Deze zijn beschikbaar via de Technogym App Store. Gebruikers kunnen tijdens het sporten onder meer tv kijken, krant lezen, sociale netwerken gebruiken en trainen in virtuele omgevingen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te joggen door Central Park, of te fietsen langs de Franse kust.
 
Sporten voor een duurzame planeet
Met ARTIS is Technogym er in geslaagd om duurzaamheid naar een hoger plan te tillen. Gebruikers reduceren met hun lichamelijke activiteit het energieverbruik in clubs, door de displays van cardio- en krachtapparatuur van stroom te voorzien.
 
Natuurlijke beweging en strakke vormgeving
De ARTIS productlijn is ergonomisch en biomechanisch. Dit uit zich in natuurlijke lichaamsbewegingen, die het comfort en het plezier tijdens het sporten vergroten. De producten symboliseren met hun minimalistische en harmonische design een gevoel van vrijheid en vertrouwen.


Lees meer persberichten in de TechnoGym pressroom.

Maussen Communications & Public Relations is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de Dutch PR Group. Ook onder de aandacht komen? Neem contact met ons op.


AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo