Verantwoord stilzitten met nieuwe wellness ball


Februari 2013, Maussen Communications & Public Relations |PR Bureau Amsterdam
De Wellness Ball Active Sitting van Technogym traint het lichaam tijdens het zitten. Deze innovatieve zetel helpt gebruikers om een juiste houding aan te nemen, de stabiliteit van de romp te verbeteren, de flexibiliteit van het lichaam te bevorderen en buik en benen te vormen. Thuis, of op kantoor.

Een onbeweeglijke leefstijl is een van de voornaamste oorzaken van hart- en vaatziekten. Verschillende gezondheidsstudies tonen aan dat er enorme stappen kunnen worden gezet door aandacht te besteden aan het verminderen van de tijd die we stilzitten. Meer nog dan door te kijken naar de tijd die we besteden aan lichamelijke activiteit.

De Wellness Ball Active Sitting houdt het lichaam constant actief, doordat de bal voortdurend in beweging is wanneer deze als stoel wordt gebruikt. Het Italiaanse design van de hand van Technogym en het gebruik van materialen van hoge kwaliteit komen samen in een elegant en veilig product, dat zowel thuis als tijdens het werken kan worden gebruikt.

Met de bal kan tevens een compleet trainingsprogramma worden uitgevoerd. De QR code op de Wellness Ball Active Sitting biedt toegang tot een video met trainingsprogramma’s, tips en begeleiding, waarmee gebruikers het maximale uit de bal kunnen halen.

Technogym’s innovatieve wellness ball is opgebouwd uit twee delen met verschillende dichtheden: de onderste helft is dichter en zwaarder dan de bovenste helft. Dit zorgt voor meer stabiliteit en comfort tijdens het zitten. De hoes van de bal is gemaakt van ademend antibacterieel materiaal, dat in de wasmachine kan worden gewassen. Om de dynamische zitplaats nog stabieler en veiliger te maken, is de hoes bedekt met antislip materiaal. De bal heeft een handvat, waarmee hij makkelijk kan worden verplaatst.

De Wellness Ball Active Sitting is vanaf nu verkrijgbaar via www.technogym.com. De prijs bedraagt 207 euro (inclusief BTW en verzending).

Ook onder de aandacht komen? Neem contact met ons op.
AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo