Reuvers opent nieuwe vestiging Fit & Move in Maastricht

Augustus 2013, Maussen Communications & Public Relations, PR bureau Amsterdam
Op zondag 1 september opent het gloednieuwe fitnesscentrum ‘Fit & Move’ haar deuren in de Maastrichtse wijk Céramique. Deze succesvolle fitness formule staat voor cardiofitness, krachttraining en groepslessen in een aangename omgeving tegen een scherpe prijs. ‘Fit & Move’ in Maastricht is het zesde fitnesscentrum van het Limburgse familiebedrijf Reuvers, dat ook vestigingen heeft in Brunssum en Schinnen (Fit & Move) en in Heerlen, Munstergeleen en Schinveld (Sportsociëteit Reuvers).

Op dit moment wordt nog druk verbouwd aan het pand aan de Sphinxlunet 25 in Maastricht, waar tot voor kort een verzorgingscentrum met fitnessruimte en zwembad was gehuisvest. De indeling van de totale ruimte van ca. 800 m2 wordt zeer ruim en open en biedt tijdens het sporten een aangename atmosfeer. Daar waar tot voor kort nog het zwembad was gelegen   komt geen water terug maar zullen professionele,  stoere fitnessapparaten van Technogym een prominente plaats krijgen.

Sporten voor iedereen
‘Fit & Move’ in Maastricht is het zesde fitnesscentrum van het Limburgse familiebedrijf Reuvers. Bas Reuvers, eigenaar van ‘Fit & Move’: “Uit onderzoek is gebleken dat Maastricht en haar directe omgeving behoefte heeft aan onze formule. Vooral door onze persoonlijke benadering, goede fitness apparatuur en motiverende groepslessen zullen de  leden zich hier in ons fitness centrum snel thuis voelen.” Reuvers vervolgt: “Natuurlijk draagt deze mooie locatie daaraan zeker bij.”

Omdat beweging niet leeftijdsgebonden is, richt Fit & Move zich op een brede doelgroep. Fit & Move speelt in op de behoeften van het individuele lid. In de ochtend zijn er groepslessen speciaal voor senioren en in de avonduren kunnen jongeren zich aansluiten voor meer intensieve groepslessen zoals  Spinnen, Pilates, Bodymove of Triple F. Deze laatste is een zelf ontworpen groepsles waarbij functionele oefeningen worden gedaan met gebruikmaking van het eigen lichaamsgewicht, losse gewichten of andere materialen. Wie wil sporten voordat de werkdag begint, kan ook terecht bij Fit & Move. Het fitnesscentrum is van 07.00 tot 22.00 uur geopend. De ruimten worden ingericht met nieuwe apparaten van de Excite lijn (cardio) en de Element lijn (kracht) van de Italiaanse ‘wellness company’ Technogym.

Opening/kortingsacties
Vanaf twee weken voor de officiële opening kunnen geïnteresseerde sporters op verschillende momenten een kijkje nemen en zich ter plekke of via de website inschrijven. Vroege beslissers krijgen een fikse korting en betalen slechts € 17,50 per maand.

Fit & Move
Sphinxlunet 25
6221 JD Maastricht
043-8514851
www.fitandmove.nl


Maussen Communications & Public Relations is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de Dutch PR Group. Ook onder de aandacht komen? Neem contact met ons op.

AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo