Nieuwe locatie sportcentrum ‘KENAMJU’ geopend

Augustus 2013, Maussen Communications & Public Relations, PR Bureau Amsterdam
Zaterdag 24 augustus jl. heeft Kenamju Sport & Health officieel haar gloednieuwe locatie in Haarlem geopend. Kenamju Sport & Health is het sportcentrum van Dennis en Elco van der Geest, dé judoka-broers van Nederland. Tijdens deze officiële openingsvond vond ook de introductie plaats van de nieuwe ARTIS productlijn van Technogym, de Italiaanse ‘wellness company’.

Kenamju Sport & Health biedt haar leden een breed programma aan professionele en kwalitatief hoogwaardige sport- en trainingsfaciliteiten. In het nieuwe sportcentrum aan de Phoenixstraat 13 in Haarlem blijft judo, de sport waarin Elco en Dennis van der Geest hun sporen hebben verdiend, vanzelfsprekend een belangrijk component.

Het totale oppervlak van het nieuwe centrum bedraagt ca. 2000 m2 en heeft door een logische indeling en toepassing van lichte kleuren een ruimtelijk karakter gekregen. Het complex ademt een gastvrije sfeer uit en is daarmee uitnodigend voor sporten uit elke leeftijdscategorie. De ARTIS productlijn van Technogym heeft een prominente plek gekregen in de centraal gelegen fitnessruimte. Naast deze Technogym lijn biedt Kenamju Sport & Health haar leden ook de bijzondere Kinesis wand en andere losse krachtapparatuur van Technogym.

Trainen op de ARTIS productlijn
“Door onze jarenlange ervaring met apparatuur van Technogym heeft Kenamju Sport & Health ervoor gekozen om deze apparatuur ook in te zetten in onze nieuwe club in Haarlem. Onze keuze is gevallen op de onlangs gelanceerde ARTIS lijn die zich kenmerkt door het fraaie design van alle 30 apparaten uit deze lijn. De ergonomische vormgeving (voor nog betere trainingsresultaten) en de connectiviteit gaf bij ons de doorslag. Ieder cardio apparaat heeft op het scherm een programma waarmee onze leden kunnen surfen op het web, naar hun favoriete muziek kunnen luisteren en zelfs apps kunnen installeren.” zegt Elco van der Geest. “Uniek is dat alle trainingen en resultaten direct gesynchroniseerd worden met de MyWellness Cloud van Technogym waardoor wij direct kunnen zien welke progressie onze leden maken en welke aanpassingen wij eventueel direct kunnen doorvoeren in het trainingsschema.” aldus van der Geest.

Sjoerd van Rossem, Country Manager Technogym Benelux: “Kenamju Sport & Health is al jarenlang een klant en gebruikt de Technogym apparatuur onder meer bij het trainen van haar vele judo kampioenen. Nu de kennis en ervaring van de broers Van der Geest en hun teamleden gecombineerd kan worden met de nieuwste ARTIS lijn, zal Kenamju Sport & Health niet alleen judoka’s, maar iedereen die een actievere levensstijl nastreeft, optimaal kunnen trainen en begeleiden.” Van Rossem vervolgt: “Door de inzet van MyWellness, het online platform van Technogym, kunnen leden hun prestaties en vorderingen nu niet alleen binnen de muren van de club zien maar kunnen zij het programma dat Kenamju Sport & Health voor hen heeft opgesteld nu altijd en overal volgen.”

Kenamju Sport & Health
Phoenixstraat 13
2011 KC Haarlem
T 023-353 111 82

Maussen Communications & Public Relations is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de Dutch PR Group. Ook onder de aandacht komen? Neem contact met ons op.
AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo