Primeur: crowdfunding voor expansie nieuwe begeleidingsmethodiek

September 2013, Maussen Communications & Public Relations
Level Five Quaning, de ontwikkelaar van ‘Quaning’, een nieuwe baanbrekende begeleidingsmethodiek voor coaches en consultants, heeft voor haar internationale expansie crowdfunding ingezet. Via Symbid is inmiddels 21% van het benodigde kapitaal opgehaald.

Over Level Five Quaning
Level Five Quaning heeft de term ‘Quaning’ geïntroduceerd. Het betreft een
begeleidingsmethodiek voor coaches en consultants waarmee zij op basis van software op quantum niveau oorzaken van diverse problemen bij personen en organisaties doeltreffend kunnen achterhalen. Of het nu voor de interne organisatie wordt ingezet, voor het management, de strategie, de marketing of voor productontwikkeling; met de door Level Five Quaning ontwikkelde software komt vaak verbluffende informatie beschikbaar op basis waarvan vervolgens eenvoudige middelen voor duurzame oplossingen worden gevonden. Level Five Quaning oprichter en CEO Helma Lieberwerth: “Met Quaning blijken coaches en consultants bijzonder effectief. Zij achterhalen de oorzaken van de problemen sneller en kunnen deze beter begrijpelijk maken. Daarnaast zijn hun adviezen gewoonweg doelmatiger.”

Het principe van Quaning
Met Quaning wordt op basis van een algoritme een analyseproces van een vraagstelling vervaardigd. De resonantie van de vraagstelling leidt tot het vinden van concrete oplossingen. De database die samen met de software wordt gebruikt is tot stand gekomen dankzij de medewerking van vele business consultants, economen, coaches, accountants, verkoopmanagers, marketeers en ondernemers. Het ontwikkelen en testen van deze database heeft jaren in beslag genomen.

Quaning voor coaches en consultants
Quaning is specifiek bedoeld voor coaches en consultants die op basis van deze software de doelmatigheid van hun analyses en aangedragen oplossingen willen verbeteren. Niet alleen ten behoeve van hun opdrachtgevers maar ook voor hun eigen praktijk. Level Five Quaning biedt hen licenties aan voor het gebruik van deze software, leidt hen op tot Quaner en biedt daarnaast 24-uurs support aan.

Level Five Quaning maakt organisaties future proof
Helma Lieberwerth heeft jarenlang als business coach gewerkt en leidt met de door haar ontwikkelde begeleidingsmethodiek coaches en consultants op tot Quaner. Lieberwerth: “Juist in tijden van economische teruggang dienen organisaties zich te richten op het creëren van een gezonde basis voor de toekomst. Met Level Five Quaning kunnen problemen van velerlei aard worden geanalyseerd. Wat het probleem ook is, met de door Level Five Quaning ontwikkelde begeleidingsmethodiek kunnen problemen snel en doelmatig worden gelokaliseerd en oplossingen worden aangereikt.”

Level Five Quaning en Crowdfunding voor snelle expansie
Met Symbid als financieringsplatform gaat Level Five Quaning de benodigde middelen collecteren om haar marketing- en sales activiteiten in binnen- en buitenland uit te bouwen. De organisatie garandeert investeerders een vast jaarlijks rendement van 5% en biedt daarmee een zeer interessante belegging.

Meer informatie: www.levelfivequaning.com en www.symbid.com

Maussen Communications & Public Relations is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de Dutch PR Group. Ook onder de aandacht komen? Neem contact met ons op.
AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo