Sportcentrum Ursus opent grensverleggende club in Leeuwarden

September 2013, Maussen Communications & Public Relations, PR Bureau Amsterdam
Op donderdag 26 september 2013 opent Sportcentrum Ursus haar compleet vernieuwde locatie in Leeuwarden. Vanaf vrijdag wordt er weer volop gesport in de club aan de Leeuwerikstraat. Ursus introduceert de nieuwste fitnessproducten van de Italiaanse wellness company Technogym. Met productlijn ARTIS is Ursus toonaangevend op het gebied van design, connectiviteit en duurzaamheid. Leeuwarden verwelkomt de gym van de toekomst.
 

Sportcentrum Ursus biedt haar leden al jarenlang professionele en kwalitatief hoogwaardige sport- en welzijnsfaciliteiten, waaronder individuele fitness, groepslessen, personal training, voedingsadvies en een zonnestudio. De ruimtelijke indeling van het ca. 1.500 m2 grote oppervlak en het gebruik van lichte kleuren geven de vernieuwde club een open karakter.
 
In de centrale fitnessruimte krijgt de nieuwe ARTIS productlijn van Technogym een prominente plek. ARTIS bestaat uit dertig cardio-, kracht- en functionele apparaten die zich onderscheiden door design, connectiviteit en duurzaamheid. Via een touchscreen met internetverbinding loggen leden in op een persoonlijk profiel. Tijdens het sporten kunnen zij tv kijken, surfen op het web, sociale netwerken gebruiken en trainen in virtuele omgevingen.
 
Sportcentrum Ursus en Technogym tillen duurzaamheid naar een hoger plan met ARTIS. Clubleden dragen automatisch bij aan het reduceren van het energieverbruik in de club, simpelweg door te bewegen. Zij voorzien de club van stroom met hun lichamelijke activiteit.
 
Plezier, energie, personal training
“Onze jarenlange ervaring met de apparatuur van Technogym heeft ons doen besluiten om ARTIS te introduceren in onze compleet vernieuwde club”, zegt Erwin Boonstra van Sportcentrum Ursus. “Onze leden kunnen nu surfen op het web, naar hun favoriete muziek luisteren en zelfs apps installeren tijdens het sporten. Zij wekken stroom op voor het energienet in de club door te bewegen. Trainingen van onze leden worden digitaal gesynchroniseerd in de Technogym mywellness cloud. Zo zien wij direct welke progressie zij boeken en welke aanpassingen wij kunnen doorvoeren in trainingsschema’s om hen nog beter te begeleiden.”
 
Sjoerd van Rossem, Country Manager Technogym Benelux, voegt toe: “Sportcentrum Ursus is een vooruitstrevende club, die haar kennis en ervaring al jarenlang succesvol in de praktijk brengt. Met de nieuwe ARTIS producten kan de club iedereen die een actieve en gezonde levensstijl nastreeft optimaal trainen en begeleiden. Via ons online platform mywellness hebben clubleden altijd en overal toegang tot het individuele trainingsprogramma dat Sportcentrum Ursus voor hen opstelt. In de gym, maar ook thuis en onderweg. Via smartphone, tablet en PC.”
 
Leeuwarden neemt deel aan MOVEYOURCITY battle
Van 10 t/m 27 oktober mengt Leeuwarden zich samen met andere Nederlandse steden in een gezonde strijd. Inwoners strijden tijdens de MOVEYOURCITY battle twee weken lang voor de gezondheid van hun stad, door zoveel mogelijk te bewegen. Sportcentrum Ursus vertegenwoordigt Leeuwarden in de landelijke strijd. MOVEYOURCITY, een initiatief van Technogym, stimuleert Nederlanders om de sportschool te bezoeken, vaker te bewegen en gezonder te leven.
 
Bezoek www.sportschoolursus.nl of loop binnen bij Ursus voor verdere informatie. Wil je net als bijna 1.000 andere fans dagelijks op de hoogte blijven van Sportcentrum Ursus, like dan Facebook pagina.
 
Sportcentrum Ursus
Leeuwerikstraat 119-121
8916 CC Leeuwarden
058 - 215 29 59

Maussen Communications & Public Relations is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de Dutch PR Group. Ook onder de aandacht komen? Neem contact met ons op.
AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo