Clubsportive heropent grensverleggende gym in Amsterdam

Oktober 2013, Maussen Communications & Public Relations | PR bureau Amsterdam
Donderdagavond 3 oktober 2013 heropende Clubsportive haar compleet vernieuwde locatie in Amsterdam. Vanaf vandaag wordt er weer volop getraind in de club op de Zuidas. Clubsportive introduceert ARTIS. Deze nieuwe productlijn van de Italiaanse wellness company Technogym maakt Clubsportive toonaangevend op het gebied van design, connectiviteit en duurzaamheid. Amsterdam verwelkomt de gym van de toekomst.

Clubsportive biedt haar leden al jarenlang professionele en kwalitatief hoogwaardige sport en wellness faciliteiten. De dynamische club is ingedeeld in de zones strength, cardio, kinesis, TRX, boxing en core, daarnaast beschikt de club over een hot yoga ruimte, solarium en sauna- en stoomcabine.

Bij Clubsportive neemt de nieuwe ARTIS productlijn van Technogym een prominente plek in. ARTIS bestaat uit cardio-, kracht- en functionele apparaten die zich onderscheiden door topdesign, connectiviteit en duurzaamheid. Via een touchscreen met internetverbinding loggen clubleden in op een persoonlijk profiel. Tijdens het sporten kunnen zij tv kijken, surfen op het web, sociale netwerken gebruiken en trainen in virtuele omgevingen.

Plezier en personal training
“Jarenlange ervaring met de apparatuur van Technogym heeft ons doen besluiten om ARTIS te introduceren in onze compleet vernieuwde club”, zegt Han Doorenbosch, oprichter en eigenaar van Clubsportive. “Leden kunnen nu surfen op het web, naar hun favoriete muziek luisteren en zelfs apps installeren tijdens het sporten. Hun trainingen worden digitaal gesynchroniseerd in de Technogym mywellness cloud. Zo zien wij direct welke progressie zij boeken en welke aanpassingen wij kunnen doorvoeren in trainingsschema’s om hen nog beter te begeleiden.”

Sjoerd van Rossem, Country Manager Technogym Benelux, voegt toe: “Clubsportive is een vooruitstrevende club, die haar kennis en ervaring al jarenlang succesvol in de praktijk brengt. Met de nieuwe ARTIS producten kan de club iedereen die een actieve en gezonde levensstijl nastreeft optimaal trainen en begeleiden. Clubleden hebben via online platform mywellness toegang tot het trainingsprogramma dat Clubsportive voor hen opstelt en tevens inzicht in hun overige dagelijkse lichamelijke activiteiten. In de gym, thuis en onderweg. Via smartphone, tablet en PC.”

Amsterdam neemt deel aan MOVEYOURCITY battle
Van 10 t/m 27 oktober mengt Amsterdam zich samen met andere Nederlandse steden in een gezonde strijd. Tijdens MOVEYOURCITY strijden inwoners twee weken lang voor de gezondheid van hun stad, door zoveel mogelijk te bewegen. Clubsportive vertegenwoordigt Amsterdam in de landelijke battle. MOVEYOURCITY, een initiatief van Technogym, stimuleert Nederlanders om de sportschool te bezoeken, vaker te bewegen en gezonder te leven.

Bezoek www.clubsportive.nl of loop binnen bij Clubsportive voor verdere informatie. Wil je net als meer dan 1.000 anderen dagelijks op de hoogte blijven van Clubsportive, like dan Facebook pagina www.facebook.com/clubsportive.


Maussen Communications & Public Relations is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de Dutch PR Group. Ook onder de aandacht komen? Neem contact met ons op.
AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo