Amsterdammers steunen hun stad in gezonde strijd

Oktober 2013, Maussen Communications & Public Relations, PR Bureau Amsterdam
Inwoners van Amsterdam streden gisteren op de Zuidas voor de gezondheid van hun stad door te bewegen. Op een loopband in de MOVEs Generator op het Gustav Mahlerplein steunden zij Amsterdam in de MOVEYOURCITY strijd, waaraan verschillende Nederlandse steden deelnemen.
 
Tijdens MOVEYOURCITY strijden inwoners van 10 t/m 27 oktober voor de gezondheid van hun stad door zoveel mogelijk te bewegen in lokale fitnessclubs. De lichamelijke activiteit wordt digitaal geregistreerd, vertaald naar MOVEs, en bijgehouden op www.moveyourcity.nl. De landelijke strijd, een initiatief van wellness company Technogym, stimuleert inwoners om de sportschool te bezoeken, vaker te bewegen en gezonder te leven.
 
Op het Gustav Mahlerplein verzamelden inwoners MOVEs en kregen voorbijgangers de gelegenheid tot het achterhalen van hun intrinsieke motivatie om te sporten met de Aspiration Finder app. Deelnemers ontvingen een VIP polsbandje voor een maand lang gratis lidmaatschap bij fitnessclub Clubsportive*.
 
Deelnemers die tijdens MOVEYOURCITY de meeste MOVEs weten te verzamelen voor Amsterdam, maken kans op een jaar lang gratis lidmaatschap bij Clubsportive. Inwoners laten zien dat zij hun stad steunen door de behaalde MOVEs op social media te delen onder vermelding van de tag #AMSTERDAMMOVES.
 
Campagnewebsite www.moveyourcity.nl bevat de actuele stand in de battle, verdere informatie over de deelnemende steden en clubs en de Technogym Aspiration Finder. De MOVEYOURCITY stedenstrijd is ook te volgen via Facebook en Twitter.

Maussen Communications & Public Relations is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de Dutch PR Group. Ook onder de aandacht komen? Neem contact met ons op.
AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo