Free Record Shop viert feestelijke heropening

Oktober 2013, Maussen Communications &  Public Relations, PR Bureau Amsterdam
Vanaf maandag 14 oktober presenteert het vernieuwde Free Record Shop zich aan de consument met 120 opgefriste winkels en een hernieuwd assortiment van hot items in muziek, film, games, boeken en andere entertainment gerelateerde producten. Het is op 14 oktober precies 42 jaar geleden dat Hans Breukhoven in Schiedam de eerste vestiging van het entertainmentconcern opende. Na een aantal roerige maanden richt Free Record Shop zich weer op de toekomst en worden consumenten 14 dagen lang welkom (terug) geheten met 14 spectaculaire aanbiedingen.
 
Sinds de doorstart van Free Record Shop met 68 winkels in België, 49 in Nederland, en 3 in Luxemburg op 18 juli 2013, is er tien weken lang met man en macht gewerkt om de winkels weer klaar te maken voor het najaar en voor een nieuwe toekomst. Lege schappen die door het faillissement in veel winkels waren ontstaan zijn weer gevuld met een kernassortiment van muziek en films. Deze producten vormen al sinds de oprichting in 1971 het DNA van Free Record Shop. Daarnaast is er ruimte voor een actueel assortiment games, met een sterke inzet op tweedehands. In alle 120 winkels zijn ook headphones, andere accessoires en merchandise te koop en in de Nederlandse en Vlaamse schappen is ruimte gemaakt voor een boekentop.
 
Ook de winkels zelf hebben de afgelopen weken een opknapbeurt gekregen met een nieuwe presentatie en frisse layout. Bij binnenkomst zien klanten direct wat op dat moment ‘hot entertainment’ is. Er is extra aandacht voor muziek, films en TV series uit eigen land en samen met Studio 100 worden de winkels ingericht met kids corners.
 
CEO van Free Record Shop Roland van Geest: “Samen met onze trouwe leveranciers zijn we erin geslaagd om onze winkels in korte tijd weer up-and-running te krijgen. Maar daarmee zijn we er nog niet. Het komende jaar zal het nieuwe Free Record Shop zowel in de winkels als online steeds meer gestalte krijgen.”
 
Eerder kondigde Free Record Shop al aan een tegemoetkoming te bieden aan klanten die nog oude cadeaukaarten in hun keukenlade hebben liggen. Tot 30 november 2013 ontvangen zij bij de Nederlandse filialen van Free Record Shop voor iedere ingeleverde cadeaukaart – ongeacht het resterende tegoed – een boekje met bonnen ter waarde van ruim 50 euro. De waardebonnen geven de komende maanden korting op het complete assortiment muziek, film, games en headphones.

Lees meer persberichten in de Freerecordshop pressroom.

Maussen Communications & Public Relations is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de Dutch PR Group. Ook onder de aandacht komen? Neem contact met ons op.


AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo