Gezondheidsstrijd MOVEYOURCITY nek-aan-nek-race

Oktober 2013, Maussen Communications & Public Relations, PR Bureau Amsterdam
De landelijke gezondheidsstrijd MOVEYOURCITY, waarbij inwoners van vijf Nederlandse steden van 10 t/m 27 oktober strijden om de meeste MOVEs door zoveel mogelijk te bewegen, nadert zijn ontknoping. Rotterdam en Nootdorp strijden in een nek-aan-nek-race om de koppositie. Binnenkort zal duidelijk zijn wie zich de gezondste stad van Nederland mag noemen.
 
Tijdens de eerste week van MOVEYOURCITY wisten verschillende steden de koppositie te veroveren. Nu de slotweek is aangebroken, lijken Rotterdam en Nootdorp afstand te nemen van de rest van Nederland. Maar de strijd is nog niet beslist. Ook inwoners van Amsterdam, Haarlem en Leeuwarden verzamelen in lokale fitnessclubs nog een week lang MOVEs op Technogym’s nieuwste productlijn ARTIS, in de jacht op de titel ‘Gezondste stad van Nederland’.

MOVEYOURCITY is een initiatief van wellness company Technogym en lokale fitnessclubs, om Nederlanders te stimuleren de sportschool te bezoeken, vaker te bewegen en gezonder te leven. Inwoners steunen hun woonplaats in de strijd om de meeste MOVEs door zoveel mogelijk te bewegen. De actuele stand wordt bijgehouden op www.moveyourcity.nl.
 
Deelnemers die tijdens MOVEYOURCITY de meeste MOVEs weten te verzamelen voor hun woonplaats, maken kans op een jaar lang gratis lidmaatschap bij een lokale fitnessclub. Inwoners laten zien dat zij hun stad steunen door de behaalde MOVEs op social media te delen onder vermelding van de tag #MOVEYOURCITY.
 
Campagnewebsite www.moveyourcity.nl bevat de actuele stand in de battle en verdere informatie over de deelnemende steden en clubs. De ontknoping van de MOVEYOURCITY stedenstrijd is ook te volgen via Facebook en Twitter.

Maussen Communications & Public Relations is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de Dutch PR Group. Ook onder de aandacht komen? Neem contact met ons op.
AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo