Talent reist door Europa met StartupBus en overnacht bij NH Hoteles‏

Okotober 2013, Leads PR, PR Bureau Amsterdam

Talent management, motivatie en teamwork zijn enkele kernwaarden uit de bedrijfscultuur van NH Hoteles. Het bedrijf draagt deze waarden uit door dit jaar op te treden als hoofdsponsor van StartupBus Europa. Deze startup competitie voor ondernemers heeft een verrassende opzet, doordat het plaatsvindt in een rijdende bus die van 26 tot en met 30 oktober langs een aantal grote Europese steden trekt.

De organisatie van StartupBus ontving bijna 2.000 aanmeldingen van ondernemers om deel te nemen aan de competitie. In totaal zijn 150 deelnemers geselecteerd, die verdeeld zijn over zes verschillende bussen. Deze bussen vertrekken vanuit Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Rome, Londen en Parijs, met het Pioneers Festival in Wenen als eindbestemming. Voordat de Oostenrijkse hoofdstad is bereikt zullen de deelnemers tijdens de road trip een startup bedenken, vormgeven en lanceren.

StartupBus
Nederland is terug na een jaar van afwezigheid. Met een ervaren productieteam en de langste route van alle bussen, staan de passagiers van de Nederlandse StartupBus voor een levensgrote uitdaging. Op weg naar Wenen maakt de Nederlandse StartupBus tussenstops in Antwerpen, Keulen, Düsseldorf, Berlijn, Praag en München.

Tijdens de road trip overnachten de deelnemers bij NH hotels in de drie verschillende steden die elke afzonderlijke bus zal doorkruisen. StartupBus Europa overnacht in Amsterdam, Nice, Venetië, Keulen, Stuttgart, Düsseldorf, Praag, Turijn, Milaan, Freiburg, München, Brussel en Zürich.

De teams in de competitie maken gebruik van de vergaderruimten in de hotels om samen te werken ter voorbereiding op de finale op 30 oktober in Wenen. De deelnemers strijden voor een kans om hun project te presenteren op het Pioneers Festival, een prestigieus evenement voor ondernemers. NH Hoteles beloont de finalisten van StartupBus met een weekendbreak in een van de 400 NH hotels verspreid over 27 landen wereldwijd.

“Met bijna 350 hotels verspreid over Europa is NH Hoteles voorbestemd om een winnend team te vormen met StartupBus Europa tijdens deze tour langs grote Europese steden”, zegt Maarten Markus, Managing Director bij NH Hoteles voor de regio’s Centraal Europa & Benelux, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika en tevens een van de juryleden van StartupBus. “Wij zijn verheugd om deel te nemen aan dit bijzondere project, dat ondernemerschap stimuleert en iedereen met een zakelijk idee aanmoedigt om het te ontwikkelen.”

Over StartupBus
Het StartupBus initiatief is ontstaan in 2008 in Silicon Valley, VS. Vanaf dat moment is StartupBus uitgegroeid tot een wereldwijde beweging om ondernemerschap te stimuleren, door zich te verplaatsen naar Centraal Amerika, Europa en Afrika.

Over NH Hoteles
NH Hoteles behoort tot de drie grootste spelers op de zakelijke hotelmarkt in Europese bestemmingen. NH Hoteles exploiteert bijna 400 hotels met nagenoeg 60.000 kamers in Europa, Amerika en Afrika, in topsteden zoals Berlijn, Madrid, Amsterdam, Parijs, Londen, Rome, Bogota, Mexico City en New York.

Lees meer persberichten in de NHHoteles pressroom.

leads PR is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de Dutch PR Group. Ook onder de aandacht komen? Neem contact met ons op.
AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo