Bussum verwelkomt gym van de toekomst

December 2013, Maussen Communications & Public Relations, PR Bureau Amsterdam
Bussum beschikt over de gym van de toekomst. Deze week introduceerde het vernieuwde Squash & Wellness Bussum als één van de eerste clubs in Nederland fitnessapparatuur ARTIS. De Bussumse club is met de nieuwe productlijn van de Italiaanse wellness company Technogym toonaangevend op het gebied van design, innovatie en connectiviteit. Kortom, fitness nieuwe stijl.
 
Op de nieuwe ARTIS apparaten met touchscreen en internetverbinding kunnen leden bij Squash & Wellness Bussum tijdens het sporten televisie kijken, internetten en social media gebruiken. Ook is het mogelijk om te trainen in virtuele ‘outdoor’ omgevingen, zo kunnen leden gaan joggen door Central Park in New York, of fietsen langs de Franse kust.
 
Op de hightech fitnessapparaten van Technogym loggen clubleden in op een persoonlijke profiel. Daar hebben zij toegang tot persoonlijke trainingen, resultaten en nieuwe uitdagingen. Deze ‘trainingskaarten’ worden digitaal gesynchroniseerd in de mywellness cloud van Technogym, een online omgeving die leden ook via een smartphone app kunnen raadplegen. Hiermee hebben zij altijd en overal inzicht in hun lichamelijke activiteiten.
 
Squash & Wellness Bussum biedt haar leden al jarenlang professionele fitness, wellness en squash faciliteiten. De nieuwe ARTIS apparaten hebben een prominente plek gekregen in de dynamische club. Personal trainers van Squash & Wellness Bussum begeleiden en motiveren de clubleden bij het behalen van hun persoonlijke doelen.
 
Eigenaar Ruud van den Brink van Squash & Wellness Bussum is enthousiast: “Nu wij over ARTIS beschikken, kunnen onze leden tijdens het sporten hun favoriete tv programma’s terugkijken, Facebooken en Twitteren en uitdagende trainingen volgen. De trainingsresultaten worden digitaal opgeslagen in de mywellness cloud van Technogym. Daar kunnen wij zien welke progressie onze leden boeken en welke aanpassingen wij kunnen doorvoeren in de trainingsschema’s om hen nog beter te begeleiden.”
 
Sjoerd van Rossem, Country Manager Technogym Benelux, voegt toe: “Squash & Wellness Bussum is een vooruitstrevende club, die haar kennis en ervaring al jarenlang succesvol in de praktijk brengt. Met de nieuwe ARTIS lijn kan de club iedereen die een actieve en gezonde levensstijl nastreeft optimaal trainen en begeleiden. Op de apparaten en via de Technogym app hebben clubleden altijd en overal toegang tot persoonlijke trainingsprogramma’s en inzicht in hun lichamelijke activiteiten. In de club, thuis en onderweg.”
 
Neem voor verdere informatie een kijkje op www.squashenwellness.nl of loop binnen bij Squash & Wellness Bussum. Wil je dagelijks op de hoogte blijven van Squash & Wellness Bussum, like dan Facebook pagina www.facebook.com/squashenwellness.

Maussen Communications & Public Relations is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de Dutch PR Group. Ook onder de aandacht komen? Neem contact met ons op.
AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo