Free Record Shop start stuntverkoop

Januari 2014, Maussen Communications & Public Relations | PR Bureau Amsterdam
De volledige winkelvoorraad van Free Record Shop wordt vanaf morgen tegen bodemprijzen verkocht. Ook de voorraden uit de failliete Belgische filialen worden met ongekend hoge kortingen in de Nederlandse winkels aangeboden. De looptijd van deze actieperiode wordt gebruikt om de uitkomst van de onderhandelingen met verhuurders van winkelpanden en de entertainmentindustrie af te wachten en een succesvol toekomstscenario voor Free Record Shop in de Benelux te ontwikkelen.

Begin deze maand werd besloten alle Belgische filialen voor onbepaalde tijd te sluiten. In afwachting van een eventuele doorstart in België wordt de Belgische winkelvoorraad onder de Nederlandse Free Record Shop vestigingen verspreid en tegen bodemprijzen verkocht.  

Tijdens deze uitverkoop worden de onderhandelingen met de verhuurders van de winkelpanden in België en met de entertainmentindustrie onverminderd voortgezet en wordt onderzocht met welke rendabele winkels de gehele Benelux organisatie nieuw leven kan worden ingeblazen. Het ligt dan ook in de verwachting dat de minst rendabele filialen worden gesloten. Free Record Shop verwacht binnen afzienbare tijd duidelijkheid te kunnen verschaffen over de toekomst van haar retailformule.

Fresh Entertainment, de eigenaar van Free Record Shop in Nederland, onderzoekt de mogelijkheden om haar winkelketen weer te laten uitgroeien tot de grootste entertainmentretailer in de Benelux. De kans dat er weer nieuwe vestigingen worden geopend in een aantal Nederlandse steden waar Free Record Shop sinds kort niet meer actief is, acht de organisatie dan ook reëel.


Lees meer persberichten in de Freerecordshop pressroom.

Maussen Communications & Public Relations is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de Dutch PR Group. Ook onder de aandacht komen? Neem contact met ons op.


AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo