Polare weer beleverd door Centraal Boekhuis

Januari 2014, Maussen Communications & Public Relations | PR bureau Amsterdam
Boekwinkelketen Polare en distributeur Centraal Boekhuis (CB) hebben vandaag overeenstemming bereikt over hernieuwde onderlinge leverings- en betalingsvoorwaarden. Daarmee wordt de levering van boeken door CB aan de winkels van Polare met directe ingang hervat. Leveringen via de webshop van Polare waren vorige week al hervat.

Vorige week maakte CB bekend de leveringen aan Polare tijdelijk op te schorten. Dit terwijl beide partijen al sinds begin december 2013 een constructief gesprek voerden over het hernieuwen van onderlinge leverings- en betalingsvoorwaarden. Polare betreurt deze eenzijdige stap van CB en de onvermijdelijke commotie die daarmee ontstond onder klanten, werknemers, uitgevers en media.

Polare is blij dat de leveringen weer worden voortgezet en dat klanten en uitgeverijen slechts beperkt hinder hebben ondervonden. De verkoop van boeken via de winkels en webshop van Polare wordt onverminderd voortgezet. Ondanks de moeilijke situatie waarin de gehele Nederlandse boekenmarkt verkeert, ziet Polare de toekomst met vertrouwen tegemoet.


Lees meer persberichten in de Polare pressroom.

Maussen Communications & Public Relations is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de Dutch PR Group. Ook onder de aandacht komen? Neem contact met ons op.

AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo