Donner + De Slegte opent vernieuwde boekwinkel in Rotterdam

April 2013, Maussen Communications & Public Relations|PR Bureau Amsterdam
Op vrijdag 12 april opent boekwinkel Donner + De Slegte officieel haar vernieuwde vestiging aan de Lijnbaan in Rotterdam. De winkel heeft een nieuwe uitstraling en een nieuwe afdeling voor tweedehands boeken, antiquariaat en ramsj gekregen. Op zaterdag 13 april zijn er volop activiteiten voor het publiek, zoals demonstraties, signeersessies, lezingen en muziek.

Donner + De Slegte is met 6.000 m² de grootste en een van de best gesorteerde boekwinkels van Nederland. In het monumentale pand vindt de moderne boekenconsument naast afdelingen met nieuwe en tweedehands boeken ook collecties dvd’s, moderne en klassieke muziek, een eigen theaterzaal en een vestiging van Bagels & Beans. De Slegte-vestiging aan de Coolsingel zal – zodra de uitverkoop afgerond is – de deuren sluiten.

Met de samenvoeging van Donner en De Slegte bieden wij onze klanten een uniek boekenaanbod onder één Rotterdams dak”, aldus Suzanne Hammecher, vestigingsmanager van Donner + De Slegte. “Voor ieder genre kun je bij ons terecht. Of je nu boeken vers van de pers wilt lezen, een zeldzame uitgave zoekt, of je voordeel wilt halen uit een uitgeversrestant: alles is hier!

Het samenvoegen van Donner en De Slegte is onderdeel van een landelijke operatie die eigenaar ProCures in november 2012 in gang zette. In alle Nederlandse steden met een vestiging van Selexyz en De Slegte, waaronder ook Rotterdam, worden de activiteiten geconcentreerd in een filiaal. Directeur Paul Dumas: “De opening van de vernieuwde winkel van Donner + De Slegte is een mooie stap, maar we zijn er nog niet. Met het tijdelijke vraagteken-logo op de gevel laten wij zien dat we voor en achter de schermen en samen met iedereen die het boek een warm hart toedraagt, nog druk bezig zijn om onze boekwinkels te herdefiniëren. Het worden multimediale, frisse ontmoetingsplekken vol inspiratie en verrassende vondsten. In de zomer zal het vraagteken plaats maken voor de definitieve nieuwe naam.”

Feestelijk openingsweekend bij Donner + De Slegte
Boekliefhebbers zijn van harte welkom om op vrijdag 12 april om 17:00 uur bij de opening aanwezig te zijn voor een hapje en drankje en muziek van de Flamingos. De officiële opening wordt gedaan door voormalig Straatkrant-hoofdredacteur Sander de Kramer en de Rotterdamse Straatkrant-verkoper Hans. Op zaterdag 13 april kunnen bezoekers uitgebreid kennis maken met alle afdelingen.

Ook onder de aandacht komen? Neem contact met ons op.
AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo