Nieuwe 'Boekkoerier' van start

April 2013, Maussen Communications & Public Relations|PR Bureau Amsterdam
Enkele gerenommeerde boekwinkels starten met de ‘Boekkoerier’, een unieke bezorgservice die de voordelen van online shoppen en een ‘echte’ winkel samenbrengt. Boekenliefhebbers kunnen op www.boekkoerier.nl of via 0800-0043 een boek bestellen dat binnen twee uur, of op een zelfgekozen tijdstip, wordt bezorgd. De boeken worden direct vanuit de winkels per scooter geleverd. De Boekkoerier bezorgt tijdens de introductieperiode in Groningen, Nijmegen en Utrecht. Als de pilot succesvol verloopt, introduceren de boekwinkels van Selexyz en De Slegte de service ook in andere steden.

Waarom de Boekkoerier?
‘Je bestelt online een boek voor jezelf of om cadeau te doen, maar je kunt niet zelf bepalen wanneer het wordt bezorgd’. Dit is volgens consumenten een van de belangrijkste tekortkomingen van internetwinkels, zo blijkt uit tienduizenden reacties die binnenkwamen op www.vraagteken.info, het portal waarop boekliefhebbers kunnen meedenken over de boekwinkel van de toekomst.  

Directeur Paul Dumas: “Met de Boekkoerier bieden we hier een goede en leuke oplossing voor. We combineren het gemak van internet met de nabijheid van de vertrouwde boekwinkel. Wie bijvoorbeeld niet het risico wil lopen dat de postbezorger voor een dichte deur staat, laat gewoon de Boekkoerier om 8 uur ’s avonds langskomen. Of je ontdekt ’s middags op Facebook dat je tante jarig is. Via de Boekkoerier is haar favoriete roman, mooi ingepakt én met persoonlijk kaartje, nog eerder gearriveerd dan je online felicitatie!

Hoe werkt het?
Boekenliefhebbers kunnen bijna alle nieuwe boeken die op voorraad zijn in de winkels in Groningen, Nijmegen en Utrecht bestellen op www.boekkoerier.nl of via 0800-0043. Bij het bestellen kiezen zij voor aflevering binnen twee uur, of op een zelfgekozen tijdstip. De Boekkoerier bezorgt het boek direct vanuit Scholtens + de Slegte (Groningen), Dekker v.d. Vegt + de Slegte (Nijmegen) of Broese (Utrecht). Tijdens de introductieperiode is het bezorgen gratis. Aan het boek kan een persoonlijk kaartje worden toegevoegd en voor €1,50 wordt het boek mooi ingepakt. De Boekkoerier bezorgt 7 dagen per week tussen 10:00 en 21:00 uur. Bestellingen die voor 20:00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag nog geleverd. Het is mogelijk om online te betalen bij het bestellen of achteraf bij de bezorger van de Boekkoerier te pinnen.

Ook onder de aandacht komen? Neem contact met ons op.
AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo