Basefarm kiest voor de anti-DDoS- oplossingen van Infradata voor optimale netwerkbeveiliging10 Maart
Managed Service Provider Basefarm en Network Integrator Infradata zijn een samenwerking aangegaan voor de beveiliging van het netwerk van Basefarm tegen Distributed Denial of Service (DDoS) aanvallen. De geïmplementeerde anti-DDoS-oplossing zorgt ervoor dat het netwerk en de diensten beschikbaar blijven gedurende een DDoS-aanval.

Basefarm levert hoogwaardige applicatiebeheer-, cloud- en IT oplossingen vanuit zes datacenters in Europa en bedient ruim 40 miljoen eindgebruikers met 35.000 services in 23 landen. De technische expertise en kennis van Basefarm worden ingezet voor het beheer van bedrijfskritische IT-infrastructuren en zakelijke applicaties van bedrijven en organisaties. Voor een optimale beveiliging van haar eigen netwerk kiest Basefarm voor de beste anti DDoS-oplossing in de markt, die van Infradata.

De afgelopen jaren is het aantal DDoS -aanvallen significant toegenomen, zowel in grootte als complexiteit. In plaats van miljoenen pc's van nietsvermoedende burgers in te zetten, ligt de aandacht in toenemende mate op webservers. Het risico voor high-profile organisaties om te worden getroffen door een dergelijke aanval stijgt met de dag.

De anti-DDoS oplossingen van Infradata richten zich op de bescherming en het beschikbaar houden van netweken, applicaties en diensten gedurende een DDoS-aanval. Applicatiegerichte aanvallen worden voorkomen, botnets ontmanteld en grootschalige (volumetric) DDoS-aanvallen worden afgeslagen. De geavanceerde DDoS-oplossing van Basefarm en Infradata zorgt voor snelle detectie en afwending van aanvallen, zonder onderbreking of verminderde veiligheid van de diensten van Basefarm.


AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo