Technogym lanceert nieuwe fitness samenwerking met Samsung

9 maart
Technogym, toonaangevend producent van fitness apparatuur en wellness concepten en official supplier van de afgelopen zes Olympische spelen, kondigde vorige week een nieuwe samenwerking aan met Samsung S-Health 4.0 tijdens het ‘Mobile World Congress 2015’. Dit congres vond plaats van 2 tot en met 5 maart in Barcelona. Samsung Galaxy S6 gebruikers kunnen nu probleemloos hun workout activiteiten, uitgevoerd op Technogym apparaten, integreren met de S-Health applicatie.

Het Technogym platform is diep geïntegreerd in Samsung’s nieuwe S-Health applicatie, waardoor gebruikers persoonlijke data kunnen opslaan en openstellen voor applicaties en wearables van derde partijen. Dankzij de nieuwe en verbeterde S-Health mogelijkheden kunnen gebruikers probleemloos toegang krijgen tot de Mywellness app door op de Technogym tracker te klikken. Deze is te vinden op het S-Health dashboard. Deze app integratie verbetert de ervaring voor gebruikers in de sportschool. Zij kunnen heel makkelijk hun fitness activiteiten en voortgang monitoren op de smartphone of wearable.

Technogym’s Mywellness cloud is het eerste en enige platform die het voor gezondheids-enthousiastelingen en exploitanten mogelijk maakt om hun fitnessvoortgang bij te houden via fitness apps en apparaten en dit op één plek verzameld. Met de mobiele mywellness app en op de fitnessapparaten van Technogym kunnen zij, zowel binnen als buiten de gym, altijd en overal ter wereld hun dagelijkse activiteiten tracken
AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo