Technogym lanceert samen met H-Farm het eerste 'wellness accelerator program' voor jonge entrepeneurs

10 januari
De inschrijvingen zijn geopend voor ‘s werelds allereerste ‘all inclusive accelerator program’ gericht op het ondersteunen van innovatieve projecten in de zorg en welzijn industrie.

Technogym, ‘s werelds marktleider in de fitness en welness industrie, lanceert in samenwerking met Wellness Holding en H-Farm ‘s werelds eerste ‘all inclusive Wellness Accelarator Program’. Gericht op innovatieve welness projecten met als doel een selectie te maken van Europese startups die in de zorg en welness sector actief zijn. Hierdoor willen Technogym en H-Farm de bestaande projecten her ontwikkelen en verbeteren in dit steeds groter wordende sector.

Dit vier maanden durende programma, beginnend op 23 maart, zal vijf teams selecteren met sterke ideeën en de nodige technische vaardigheden om samen met H-Farm te werken aan projecten tijdens de ‘Wellness Accelaration Program’. Elk team zal een pakket aangeboden krijgen met verschillende diensten, zoals mentoring, networking, kost en inwoning, werkplekken, specifieke evenementen, technische en professionele diensten en financiële investering ter waarde van €80.000,- om te gebruiken voor hun projecten.

De geselecteerde projecten zullen de nadruk leggen op Wearable Devices, Platforms & Tools, Big Data & Analytics en Service in de zorg en welness sector. De gekozen teams zullen de kans krijgen hun projecten te ontwikkelen in een inspirerende omgeving vol met kansen, gesteund door mentors en welness professionals van Technogym en H-Farm.

Inschrijvingen dienen te zijn ingeleverd voor 28 februari 2015. Bezoek www.wellnessaccelerator.com voor meer informatie.
AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo