Technogym introduceert nieuwe iconische loopband: MYRUN

7 april
MyRun is de allernieuwste loopband van Technogym. Ontwikkeld door hardlopers voor hardlopers. Naast een elegant en compact design biedt MyRun de ultieme hardloopervaring. Met verrassende innovatieve functionaliteiten als RUNNING GATE (algoritme met directe visuele feedback op de loopfrequentie, paslengte en verplaatsing), MYRUN app (volledige integratie met een tablet) en RUNNING Music (selectie van bij het geanalyseerde rentempo passende muziek uit de aangesloten tablet). Geïnteresseerde pers kan de MyRun loopband op afspraak testen bij Technogum Benelux te Capelle aan den IJssel of Zaventem.

De perfecte mix van demping en vering

MyRun is de loopband voor thuis met de beste verhouding tussen de loopruimte en de totale footprint/ grootte van het toestel. Het revolutionaire loopvlak stemt zich af op de manier waarop u rent en beperkt het risico op blessures, door de schokken te absorberen zonder dat u aan het gevoel en beleving moet inboeten.

Ultieme hardloopervaring

MyRun is een uniek apparaat om met de geïntegreerde applicatie en synchronisatie met een tablet het ultieme hardlopen te ervaren. Trainen wordt leuker en efficiënter. U kunt oefeningen, trainingssessies en dagelijkse routines kiezen die aansluiten op uw persoonlijke behoeften.

De MyRun App bevat specifieke programma's voor het verbeteren van de looptechniek; interval training programma's om snelheid en het uithoudingsvermogen te verbeteren en een CPR (constant pulse rate) programma om het beste cardio ritme te behouden.

Geïntegreerde applicatie die synchroniseert met tablet


In de MyRun's state-of-the-art dataverzameling zit RUNNING RATE; een algoritme welke ontwikkeld is door Technogym. Running Rate geeft de mogelijkheid om de kwaliteit en de efficiëntie van uw training te verbeteren. Het display geeft directe feedback over de loopfrequentie, paslengte en de verplaatsing en door deze visuele feedback zullen renners sneller en efficiënter gaan lopen. Zij kunnen hun loop aanpassen ten opzichte van hun snelheid en het minimaliseren van hun zwaartepunt tijdens de verplaatsing.

Ren met MyRun Technogym op de beat van de muziek
Door het analyseren van het rentempo van de hardloper wordt een unieke soundtrack ontwikkeld. RUNNING MUSIC selecteert uit de tablet de nummers die het best geschikt zijn voor het looptempo van de hardlopers en speelt naadloos in op de aanpassingen in het tempo. Wanneer een gebruiker juist wil genieten van een rustiger moment tijdens zijn of haar loop, biedt MyRun de meest soepele en rustige run tot een maximum snelheid van 20 km per uur.

Technische specificaties
MyRun is ontwikkeld door hardlopers voor hardlopers. Met de 30 jaar ervaring en expertise die Technogym heeft opgedaan in de wereld van sportieve prestaties en atletische voorbereiding. MyRun biedt functionaliteiten aan die gelijk staan aan loopband modellen met hoogste professionele kwaliteit. Maximum snelheid is 20 km per uur, helling van 12%. Het ontwerp van de loopband en de verpakking maken het dat de MyRun eenvoudig en snel te installeren is. 
AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo