Gartner erkent Basefarm als innovatieve IT-aanbieder in nieuw onderzoeksrapport

 
29 april 2015
In een nieuw rapport ‘Cool Vendors in the European Cloud Computing Market, 2015’ van Gartner Inc, wordt Basefarm erkend als belangrijke speler in de IT-markt. De erkenning is verdiend op basis van de innovatieve, impactvolle en intrigerende oplossingen die Basefarm aan haar klanten levert.

Het nieuwe onderzoeksrapport van Gartner is opgesteld om interessante, nieuwe en innovatieve leveranciers, producten en diensten in de cloud computing industrie te evalueren. Analisten van Gartner identificeren elk jaar een kleine lijst van innovatieve technologiebedrijven die een sterke visie hebben op de IT-markt en die daarnaast unieke producten en diensten aanbieden in de wereldwijde IT-markt. In de categorie ‘Cool Vendors in the European Cloud Computing Market, 2015’ is Basefarm nu door Gartner erkend voor haar aanbod van producten en diensten.

Grethe Viksaas, CEO Basefarm; "Wij zijn zeer vereerd met de beoordeling van het prestigieuze onderzoeksbureau Gartner. We geloven dat deze erkenning een bevestiging is van ons vermogen om diensten aan te bieden waarmee onze klanten snel in staat zijn om nieuwe producten en diensten te lanceren en waarmee het marktaandeel en concurrentievoordeel vergroot kan worden."

Het onderzoeksrapport benadrukt dat cloud computing in Europa een uitdagende markt blijft, vanwege privacy issues en waar de data zich bevindt. Echter dat weerhoudt de vier 'Cool Vendors' niet van het aanpakken van de wereldwijde markt of om lokale uitdagingen te overwinnen met hun innovatieve benaderingen.

Grethe Viksaas: "Basefarm groeit voortdurend mee met haar klanten en we geloven dat deze erkenning een bevestiging is dat we vanaf het begin de juiste focus hebben; klanten vormen de basis voor de opzet van bedrijfskritische processen."

Basefarm biedt haar producten en diensten aan binnen diverse sectoren zoals financiële- en publieke dienstverlening, media, e-commerce en travel.
AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo