Martha Flora opent nu ook in Maastricht beschermde omgeving voor mensen met dementie

4 juni 2015
19 juni opent Martha Flora, aanbieder van particuliere dementiezorg, een unieke pop-up locatie in Maastricht. In de aanloop naar het definitieve Martha Flora huis nabij het Calvarieklooster in Maastricht, wordt de begane grond van het verouderde zorgcentrum Molenhof momenteel aangepast naar een Martha Flora leefomgeving voor mensen met dementie. Oprichter van Martha Flora, Marco Ouwehand opent op 19 juni officieel deze nieuwe Martha Flora locatie.

Publicerende pers is van harte welkom om een kijkje achter de schermen van deze bijzondere locatie te nemen.

In de aanloop naar de definitieve locatie van Martha Flora in Maastricht, het Calvarieklooster aan de Calvariestraat, eind volgend jaar, wordt nu gestart met een voorlooplocatie in de vorm van een pop-up locatie.

De begane grond van zorgcentrum Molenhof aan de Sint Pietersstraat, gelegen op één van de mooiste plekjes van Maastricht, wordt momenteel met creatieve ingrepen getransformeerd naar een Martha Flora huis met ruimte voor negen bewoners. Martha Flora heeft de ambitie om de beste zorg voor mensen met dementie te bieden wanneer zij niet meer thuis kunnen wonen.

Belangstellenden kunnen op 19 juni in Maastricht zelf kennismaken met het bewezen zorgconcept van Martha Flora. De beschermde samenleving van een Martha Flora huis biedt de bewoners naast een eigen comfortabele studio, de keuze uit uiteenlopende gemeenschappelijke ruimten, met een verschillende sfeer en een verschillend prikkelaanbod (de Meander).
AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo