Personal Line Technogym perfect passend bij huidige fitnesstrends

7 juli 2015
De Personal Line van Technogym (loopband, hometrainer, cross trainer en Kinesis) sluit perfect aan bij de huidige fitnesstrends. Volgens het jaarlijks gehouden Worldwide Survey of Fitness Trends for 2015 behoren bodyweight- en krachttraining thuis in de top 5 fitnesstrends. Zangeres en superster Madonna geeft in haar nieuwst videoclip, Bitch I'm Madonna, aan een neus te hebben voor de beste fitnessapparatuur door, weliswaar kort, maar actief het Kinesis toestel uit de Personal Line van Technogym in haar video te gebruiken.

Trends fitnessvormen 2015

Het jaarlijks gehouden Worldwide Survey of Fitness Trends brengt de actuele ontwikkelingen in de fitnessbranche in kaart. De jaarlijkse frequentie én het feit dat duizenden fitnessprofessionals over de hele wereld hebben meegewerkt aan dit onderzoek, zorgen ervoor dat goed kan worden afgeleid welke ontwikkelingen wereldwijd trends zijn en welke een hype.

Top 10 trends fitnessvormen 2015

1.Bodyweight training

2.Intervaltraining op hoge intensiteit

3.Goed opgeleide en gecertificeerde en ervaren fitnessprofessionals

4.Krachttraining

5.Personal training

6.Bewegen en afvallen

7.Yoga

8.Fitnessprogramma’s voor ouderen

9.Functionele fitness

10.Personal training voor groepen

Personal Line past helemaal in Top 10 trends fitnessvormen

De effectiviteit van regelmatige lichamelijke inspanning is bewezen en het besef van het belang van een gezonde leefstijl wordt steeds groter. Voor mensen die een druk leven leiden, of graag trainen in een vertrouwde omgeving, vormt de mogelijkheid om thuis of op het werk aan sport te doen een ideale oplossing. Deze behoefte vormt de basis van Technogym’s innovatieve Personal Line, waarbij design en functionaliteit samengaan in stijlvolle fitnessapparaten voor gebruik in huis, op kantoor en in hotels.

Kinesis uit Personal Line gebruikt door Madonna

Het in de video van Madonna gebruikte Kinesis toestel, is het exclusieve fitnesstoestel ontwikkeld door Technogym waarmee meer dan 200 oefeningen kunnen worden uitgevoerd op 1 m² ruimte. Kinesis is een manier van trainen waarbij het menselijk lichaam met zijn natuurlijke bewegingen centraal staat. Kinesis activeert hele spiergroepen niet alleen afzonderlijke spieren. Dit apparaat traint coördinatie, evenwicht, kracht en flexibiliteit.
AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo