Nederlandse nuchtere consultancy aanpak leidt tot bijzondere internationale samenwerking

17 september 2015
No-nonsense consultancy organisatie, First Consulting, heeft een partnership gesloten met het Australische Yellowfin, een gerenommeerde internationale leverancier van business intelligence software. Beide partijen zien veel samenwerkingsmogelijkheden, hun beider pragmatische aanpak van zaken en ambities liggen ten grondslag aan dit partnership. Zo is er recent gezamenlijk gestart met een pilot voor een internationale klant op het gebied van 'global connectivity' waarbij er een Yellowfin dashboard en 'embedded Yellowfin reports' worden geïntegreerd in het verkopersportaal van de klant.

First Consulting heeft reeds een sterk track record op de business technology domeinen Agile Development en Data Management. Nu wordt middels de samenwerking met Yellowfin ook het business technolgy domein Agile Reporting verder geborgd. Het team van talentvolle business & IT consultants van First Consulting kan nu voor hun klanten gebruik maken versnelde methodieken, technologie├źn en frameworks. De strijd om het marktaandeel van veel bedrijven zal steeds meer bepaald worden door het vermogen van bedrijven om slagvaardig te kunnen reageren op de steeds sneller veranderende marktomstandigheden (agility). Dit aanpassingsvermogen vraagt om flexibele systemen en ontwikkelmethoden met een business gedreven cultuur die continue verandering omarmt.

Over Yellowfin
Yellowfin is een Australisch softwarebedrijf met ruim 10.000 klanten en 1 miljoen eindgebruikers verspreid over 70 landen. Yellowfin biedt een agile en intuitieve BI oplossing die gebruikers in staat stelt om in korte tijd business vraagstukken in kaart te brengen. Data analyses kunnen op een zeer gebruikersvriendelijke manier worden uitgewoed, rapportages ontwikkeld en gedeeld.
AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo