Sport Benelux Gezond: Energie opwekken met je fitnessapparaat

17 september
Met de herfst voor de deur wint de behaaglijke bank het soms van de sportschool. Maar het wordt lastig om niet te gaan als je door het sporten ook nog eens bijdraagt aan een groenere en gezondere wereld. Van 21 september tot en met 5 oktober organiseert Technogym weer een Green Challenge. De digitale competitie draagt dit jaar de naam Sport Benelux Gezond. Fitnessclubs door heel Nederland strijden om het generen van de meeste energie. Pers is van harte welkom om deel te nemen aan de challenge.

Tijdens Sport Benelux Gezond genereren sporters elektrische energie middels de fitnessapparatuur van Technogym. Dankzij de innovatieve Artis Renew apparatuur en de mywellness cloud Challenge App is het mogelijk om beweging van sporters om te zetten in elektrische energie. Elke keer dat een sporter traint op een cardio-apparaat, wordt de gegenereerde energie van de sporter geregistreerd. De sporters verzamelen zo Moves en kilowatts voor hun fitnessclub.

De deelnemende locaties gaan in de periode van 21 september tot en met 5 oktober de competitie met elkaar aan om de meeste kilowatts te genereren. Met de opgewekte kilowatts besparen de groene fitnessclubs energie en dragen zij bij aan een gezondere leefomgeving. Zij maken tevens kans op het winnen van de Sport Benelux Gezond Challenge.
AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo