Technogym introduceert designtoestel Cross Personal

Mei 2013, Maussen Communications & Public Relations|PR Bureau Amsterdam
De nieuwe crosstrainer Cross Personal combineert Technogym’s vakmanschap en knowhow met de stijl van ontwerper Antonio Citterio. Cross Personal is de vierde en nieuwste creatie uit de Personal Line van Technogym, die verder bestaat uit de loopband Run Personal, hometrainer Recline Personal en Kinesis, een designmeubel om meer dan 200 kracht-, balans- en flexibiliteitsoefeningen mee uit te voeren.

Cross Personal is de eerste crosstrainer met toegang tot internet via het geïntegreerde VISIOweb beeldscherm. Dit touchscreen bevat gebruiksvriendelijke applicaties die toegang bieden tot email, websites en social media. Gebruikers kunnen tijdens het sporten op het scherm ook televisie kijken, een iPhone aansluiten en uiteraard een groot aantal traingingsprogramma’s selecteren.

Vanuit ergonomisch oogpunt biedt de Cross Personal een perfecte trainingservaring aan iedere gebruiker, van beginners tot gevorderden. De vloeiende elliptische beweging is niet belastend voor de knieën. Tegelijkertijd garandeert de activiteit van zowel armen als benen maximaal verbruik van calorieën.

De effectiviteit van regelmatige lichamelijke inspanning is bewezen en het besef van het belang van een gezonde leefstijl wordt steeds groter. Voor mensen die een druk leven leiden, of graag trainen in een vertrouwde omgeving, vormt de mogelijkheid om thuis of op het werk aan sport te doen een ideale oplossing. Deze behoefte vormt de basis van Technogym’s innovatieve Personal Line, waarbij design en functionaliteit samengaan in stijlvolle fitnessapparaten voor gebruik in huis, op kantoor en in hotels.

De Cross Personal is vanaf nu verkrijgbaar in alle Technogym showrooms. De adviesprijs van de crosstrainer bedraagt 9.379,-- euro (inclusief levering en installatie).Lees meer persberichten in de TechnoGym pressroom.

Maussen Communications & Public Relations is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de Dutch PR Group. Ook onder de aandacht komen? Neem contact met ons op.


AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo