Over ons

Maussen over ons
Communicatie en PR
Maussen Communications & Public Relations is een communicatie adviesbureau, gespecialiseerd in public relations. Wij bieden verschillende communicatie en public relations diensten, die altijd één gemeenschappelijk doel hebben: de reputatie van bedrijven, merken en personen opbouwen en beschermen.

Vooraanstaande opdrachtgevers
Wij werken voor het bedrijfsleven, de (semi)overheid en voor diverse lifestyle merken, waarvan enkele voorbeelden beschikbaar zijn op de referenties pagina.

Internationaal netwerk
Vanuit het Astoria-gebouw aan de Keizersgracht in Amsterdam, werken wij met een toegewijd team van communicatie-specialisten. Als middelgroot bureau zijn wij ‘big enough to care’ maar ‘small enough to cope’. Maussen Communications & Public Relations is in 2005 opgericht door reputatiespecialist Bart Maussen, die nog altijd verantwoordelijk is voor de dagelijkse bedrijfsvoering en de service aan cliënten. Onze connectie met de Dutch PR Group, verschaft ons toegang tot een internationaal netwerk van communicatie- en PR bureaus in verschillende disciplines.
AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo