Vacatures

Maussen vacatures
Twee uitdagende meeloopstages in de PR wereld

De organisatie
De Dutch PR Group is een netwerkorganisatie voor communicatie en public relations diensten, bestaande uit onze eigen en externe communicatieadvies en PR bureaus. Wij zijn gevestigd in een prachtig grachtenpand in hartje Amsterdam.

De in-house PR bureaus van de Dutch PR Group zijn gespecialiseerd in specifieke vakgebieden: Maussen Communications & Public Relations (corporate communications), Leads PR (toerisme, reizen, vrije tijd en entertainment) en Salon Waldorf (mode, design, architectuur en lifestyle).

Omschrijving stage
Voor deze bureaus zoeken wij enthousiaste stagiaires, die tijdens een meeloopstage als volwaardige teamleden worden betrokken bij onze dagelijkse activiteiten. Je ondersteunt onze consultants bij het creëren en uitvoeren van communicatie- en mediastrategieën voor onze opdrachtgevers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de monitoring van relevante actualiteiten en ontwikkelingen, verricht je research en vervaardig je rapportages voor onze opdrachtgevers.

Tijdens de stage werk je voor vooraanstaande opdrachtgevers uit diverse branches en krijg je de ruimte om verschillende verantwoordelijkheden op je te nemen, zodat je aan het einde van je stage een goed beeld hebt van het reilen en zeilen van een communicatie en PR bureau.

Vereisten
Ben jij een leergierige teamworker met een passie voor communicatie en volg je een daaraan gerelateerde opleiding op HBO- of WO-niveau? Ben je vanaf half januari 2014 gedurende een periode van minimaal 20 weken ten minste 4 dagen per week beschikbaar voor een meeloopstage? Stuur dan je CV met motivatie naar info@maussen.com.

Ook zijn wij op zoek naar een communicatiestudent met ervaring en feeling voor DTP-werkzaamheden. Ben je creatief met woord en beeld en ben je beschikbaar vanaf half januari 2014? Stuur je CV met motivatie en enkele voorbeelden van eigen werk naar info@dutchprgroup.com.


Werken bij Maussen
Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuw talent. Denk jij dat je voor ons van waarde kunt zijn? Stuur je CV met een persoonlijke brief naar info@maussen.com.

AkzoNobel logo
Avontuur logo
Ex-smokers logo
De Wakkere Muis logo
Lexa.nl logo
Mountain Media logo
Nuon logo
Peugeot logo
Staples logo
Studentalent logo
Technogym logo